Onze expertise in data

Data vormt de ruggengraat van moderne bedrijfsstrategieën. Met onze expertise in data bieden wij op maat gemaakte oplossingen die waardevolle inzichten geven en bedrijfsprestaties optimaliseren.

Data migratie

Data migratie is het verplaatsen van data naar een nieuwe locatie, een nieuwe indeling of een nieuwe applicatie. Bedrijven maken hier vaak gebruik van als ze overstappen op een nieuw systeem of een nieuwe locatie voor data-opslag. Met onze geavanceerde data migratie vereenvoudigen wij dit proces en zetten jouw gegevens in no time over naar een nieuwe omgeving. Maak een soepele overstap naar een nieuw IT-landschap!

Data kwaliteit

Data kwaliteit geeft aan of de gegevens waarover je beschikt geschikt zijn voor het doel dat ze dienen. Oftewel: kan de data worden omgezet in de informatie die je zoekt? Door te zorgen voor hoge data kwaliteit kun je vertrouwen op feitelijke gegevens en op basis daarvan de juiste zakelijke beslissingen nemen.

Data management

Data management is het organiseren, opslaan, beheren en analyseren van gegevens om de waarde ervan te kunnen benutten. Het omvat verschillende aspecten, zoals: het vastleggen, integreren, valideren en beveiligen van gegevens. Zo wordt alles op één handige en overzichtelijke plek verzameld en toegankelijk gemaakt. Met ons geavanceerde data management bieden wij een oplossing voor gegevensbeheer en het benutten van inzichten.

Data integratie

Data integratie is een technologie die organisaties helpt om gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen, te categoriseren en te gebruiken voor waardevolle inzichten en besluitvorming. Met onze geavanceerde oplossingen brengen wij data uit verschillende formaten, databases, applicaties en externe bronnen moeiteloos samen. De experts van Your Data Company kiezen samen met jou de beste integratie-oplossing..

Data scraping

Het verzamelen en analyseren van gegevens is cruciaal bij het het ontdekken van trends en het nemen van strategische beslissingen. Data scraping is een krachtig hulpmiddel. Hiermee kunnen wij gegevens uit websites, social media-kanalen en andere digitale platforms automatisch binnenhalen en omzetten in waardevolle inzichten.

Data visualisatie

Via de bedrijfssoftware en ondersteunende tools die je inzet, worden voortdurend gegevens verzameld. Data die je verder brengt. Vanuit onze kennis en ervaring met grote datagerelateerde vernieuwingsprojecten, helpen wij bedrijven om deze gegevens visueel te maken. Onze datavisualisatie levert vlijmscherpe rapportages op voor nieuwe en betere inzichten, waarmee jij je bedrijfsprocessen optimaliseert. Lees meer over onze aanpak of neem vrijblijvend contact op voor advies op maat.

Meer informatie?

shutterstock
dots_shape
Vul je gegevens in en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op!