Your Data Company

‘Data is het nieuwe goud’, is een uitspraak die je op menig marketingplatform voorbij ziet komen. Your Data Company is specialist in data management en biedt bedrijven en instellingen de schatkaart naar data die voor jou werkt.

Expertise in data

We focussen ons op waar we goed in zijn en dat maakt het geen werk, maar een uit de hand gelopen ambitie die we omzetten in inzicht en overzicht, veilige data-opslag en het bundelen van waardevolle gegevens voor onze klanten. We zijn specialist in: data integratie, data management, data migratie, data scraping en data kwaliteit. Bekijk ons dienstenaanbod voor meer informatie of neem persoonlijk contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Your’ Data Company

Noem het professioneel, noem het nerdy maar met onze jarenlange ervaring in diverse sectoren weten we hoe complex dataprojecten kunnen zijn. De ‘Your’ zit niet voor niets in onze bedrijfsnaam, onze diensten staan volledig in het teken van jouw wensen en behoeften. Wij behandelen elke klantcase individueel en gaan samen op zoek naar de beste oplossing. We leveren altijd bruikbare resultaten, waar jij als klant daadwerkelijk iets aan hebt.

Resultaatgericht

Het grote voordeel van data is dat het meetbaar is. Als je een flyer in de wijk verspreidt, zul je altijd moeten gissen hoeveel mensen hem daadwerkelijk hebben gelezen. Zet je online een campagne uit, dan kun je elk gegeven inzichtelijk maken. Hetzelfde geldt voor onze diensten. Klanten komen binnen met een duidelijke vraag. Ze willen bijvoorbeeld data verzamelen, bundelen of opslaan. Wij gaan aan de slag en leveren meetbare resultaten. Waardevolle inzichten waarmee jij direct aan de slag kunt.

Open communicatie

Weten wat onze klanten echt willen is de sleutel tot ons succes. We gebruiken jouw wensen en behoeften en vertalen die naar een compleet plan voor het juiste data management. Bij Your Data Company werken we met een vast aanspreekpunt, een projectleider die op de hoogte is van de planning en alle actuele updates binnen jouw opdracht. We hechten waarde aan open communicatie, een sfeer waarin alles voorgelegd en besproken kan worden om tot het beste resultaat te komen.

Inclusie op de arbeidsmarkt

Hoewel veel werkgevers in Nederland staan te springen om personeel, wordt het cv van 55-plussers nog steeds te vaak zomaar aan de kant geschoven. Bij ons staat leeftijd niet voor ‘uitgerangeerd zijn op de arbeidsmarkt, een slechte investering’ en meer van dat soort termen. Wij zien 55-plussers als mensen met ervaring, zowel binnen ons vakgebied als op het sociale vlak. In onze vacatures benadrukken we deze inclusie regelmatig en in de praktijk zijn er ook 3 medewerkers op leeftijd (als we dit zo mogen noemen) werkzaam bij ons. Onze jongste werknemer is 17 jaar, de oudste 67.

Meer informatie?

shutterstock
dots_shape
Vul je gegevens in en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op om je te voorzien van gratis advies. Je zit dus nog nergens aan vast!