Onze aanpak

Onze aanpak is persoonlijk, proactief en professioneel: de drie p’s. Hoewel onze specialisten echte wizzkids zijn als het om cijfers en statistieken gaat, vertalen we dit naar een helder plan van aanpak. Ook voor opdrachtgevers die niet technisch zijn onderlegd! Data lijkt ingewikkelde stof, maar je moet nét even weten hoe het zit. Daarvoor huur je ons in.

Persoonlijk

Persoonlijk contact vinden wij niet alleen prettig in de omgang met onze klanten, maar is ook onmisbaar bij het vertalen van de wensen en behoeften naar een gedegen plan van aanpak. Open communicatie zorgt voor een goede briefing, specialistisch plan van aanpak, resultaatgericht data management en de beste bedrijfsresultaten.

Proactief

Natuurlijk leg je eerst een vraag bij ons neer voordat we data kunnen analyseren en jou van het juiste advies voorzien, maar we werken ook proactief. Komen we tijdens een analyse of migratie fouten of kansen voor optimalisatie tegen? Dan delen we die met je en maken we een berekening van de potentie.

Professioneel

De specialisten van Your Data Company hebben meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring in data management. Dit hebben zij binnen verschillende branches en bij uiteenlopende opdrachtgevers ingezet. Wij houden deze kennis samen up to date met vakliteratuur en cursusaanbod binnen ons vakgebied. De wereld van datatechnologie staat niet stil en wij ook niet!

Your Data Company

Your Data Company is specialist in data management en biedt bedrijven en instellingen professionele ondersteuning bij data integratie, data management, data migratie, data scraping en data kwaliteit. Wij behandelen elke klantcase individueel en gaan samen op zoek naar de beste oplossing. We werken resultaatgericht en leveren altijd bruikbare resultaten, waar jij als klant daadwerkelijk iets aan hebt.

Waarom we het doen

Bij YDC luisteren we naar jouw behoeften en werken we samen om dataprocessen te optimaliseren en waardevolle klantinzichten te krijgen. Waarom? Wij doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn, jij verkrijgt waardevolle inzichten. Win-win, toch? Lees meer over hoe, waar en waarom wij expert in data management zijn geworden.

Meer informatie?

shutterstock
dots_shape
Vul je gegevens in en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op om je te voorzien van gratis advies. Je zit dus nog nergens aan vast!