Waarom we het doen

Zeggen dat we puur en alleen voor jou achter onze laptop duiken zou hypocriet zijn. Met ons werk creëren we een win-win-situatie: wij doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn, jij verkrijgt waardevolle data. Hiermee krijg je als bedrijf belangrijke inzichten in klantbehoeften, afzetmarkten, prijzen, trends in de markt en beveiligingsmogelijkheden voor online gegevens. Een onmisbaar onderdeel van moderne bedrijfsvoering. Dat is waarom wij het doen.

Voor wie we het doen

Your Data Company werkt onder andere voor gemeenten, toonaangevende financiële dienstverleners, verzekeraars, pensioenfondsen en publieke en private klanten. Wij helpen hen om waardevolle inzichten uit gegevens te halen en bieden analytische rapportages om strategische doelstellingen te bereiken. Hierbij kun je denken aan marktonderzoeken, website-analyses, het klikgedrag van klanten en veiligheidsanalyses.

Hoe wij het doen

Ons bedrijfsmodel en onze sterke bedrijfswaarden creëren een omgeving waarin onze medewerkers stuk voor stuk experts zijn binnen hun vakgebied en groeien door hun kennis en ervaring met elkaar te delen. Onze naam weerspiegelt onze rol als data expert, we zijn expert in ‘jouw’ data. Bij YDC luisteren we naar jouw behoeften en werken we samen om dataprocessen te optimaliseren en waardevolle klantinzichten te krijgen. Geen ‘mooi marketingverhaal’. Open communicatie is the key, data de schatkist naar waardevolle inzichten!

Onze technologieën

YDC werkt met zowel traditionele als opkomende technologieën in de data management. Hiermee garanderen wij snelle en veilige data migratie, integratie en scraping. En naast onze zakelijke, technische en functionele expertise in eigen huis hebben wij partnerships met belangrijke leveranciers in de IT. Geen vraag is te groot of complex voor onze specialisten, geen zorg te klein om te dubbelchecken.

YDC projecten

De projecten van Your Data Company variëren van data management, data kwaliteit en data scraping tot analyse, rapportage en datavisualisatie. Opdrachtgevers lopen uiteen van gemeenten en overheidsinstellingen tot bedrijven in de financiële sector, verzekeraars en MKB’ers. Elke klantvraag is anders, daarom doorlopen we samen een kennismaking, waarbij we de huidige en gewenste situatie in kaart brengen. Deze eerste kennismaking is gratis en vrijblijvend. Neem contact met ons op voor meer informatie en leg je vragen voor aan onze data specialisten.

Meer informatie?

shutterstock
dots_shape
Vul je gegevens in en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op om je te voorzien van gratis advies. Je zit dus nog nergens aan vast!